Köszöntő

Üdvözöljük öregdiákjainkat a Partiumi Keresztény Egyetem Alumni honlapján!

aumni logo slideshow 01Szeretettel köszöntök minden végzett hallgatót, aki intézményünk padjait koptatta, akár a Sulyok István Református Főiskola hallgatójaként, akár a Partiumi Keresztény Egyetem diákjaként!

Külön köszönteném mindazokat, akik ezekben az években a diákszervezet tagjaként tettek azért, hogy az egyetemi diákélet tartalmas és mégis vidám legyen.

Annak ellenére, hogy a létszámot tekintve a kisebb intézmények közé tartozunk erősségünk volt mindig a családias hangulat, a közvetlen tanár-diák viszony és az összetartó közösség.

Az Alumni rendszer feladata az, hogy ezt a bővülő közösséget támogassa, erősítse.

Ennek érdekében, a következő tanévekben olyan online felület kialakításán dolgozunk, amely megkönnyítheti a kapcsolattartást a végzettek között, olyan találkozások megszervezését tervezzük, melyek segítik a kapcsolatteremtést a jelenlegi hallgatókkal és olyan előadásokat, képzéseket szeretnénk megajánlani, amelyekkel tágíthatják látókörüket, frissíthetik a tudásukat illetve a PKED fejlesztési folyamatába szeretnénk visszahívni mentorként a végzetteket.

Arról, hogyan haladunk a célkitűzésekkel illetve milyen visszajelzéseket kapunk a régi diákjainktól, itt a honlapon és az évente két alkalommal megjelenő Alumni Magazinban olvashat majd minden érdeklődő.

Célunk, hogy a PKE Alumni rendszerének tagjaként olyan kapcsolati háló részesei lehessenek, amelynek támogató, megtartó ereje van.

Kívánom, hogy mindenki találja meg a kínálatunkban azt a programot , amely épülésére szolgál, és amely segítségével újra az egyetemi közösség tagja lehet.